Startsidan >> Om företaget>> Om Mats Danielsson>>
 

Om Mats Danielsson

Mats Danielsson, föreläsare i bemötande samt vett och etikettNär du har varit på Etikettdoktorn Mats Danielssons föreläsningar kommer du att märka att omgivningen förändras till det bättre. Artighet lönar sig och är en underskattad resurs. Mats visar vägen både i vett & etikett samt bemötande.

Om Mats Danielsson
Mats Danielsson, är sedan 10 år professionell föreläsare och en av Sveriges mest anlitade experter på framgångsrikt bemötande samt vett och etikett. Ofta omnämnd som en auktoritet inom området. Hans föreläsningar är uppskattade och har bokats av hundratals kunder.

Under föreläsningarna kommer du att få många glada skratt, ibland skrattar du åt dig själv, en hel del aha-upplevelser och inte minst nya insikter som du tar med dig vidare i livet.

Bakgrund
Mats är i grunden distriktssköterska och verksamhetschef som gick vidare till läkemedelsindustrin och sedan tio år professionell föreläsare, företagare. Han sitter i flera bolagsstyrelser och än idag hoppar han in i vården ibland för att bibehålla professionen.

Hans kunskaper kommer från egna erfarenheter (ibland dyrköpta), nationellt och internationellt arbete och fördjupade studier i ämnet. Föreläsningarna är noggrant testade och utvecklade för bästa resultat.

Uppdrag
I bland Mats kunder hittar du företag som allt från börsens ledningsgrupp till småföretagare. Allt för bättre trivsel på jobbet till nöjdare kunder.

Inom vården anlitas han av b.la Akademiska sjukhuset i Uppsala och mängder av vårdgivare, både privat och offentliga landet runt.

Ett flertal kommuner över landet har också anlitat Mats kunskaper, från kostenheter till hemsjukvård, omsorg, äldreomsorg och kommunledning.

Mats Danielsson anlitas regelbundet som expert av både de flesta större dags- och veckotidningar, TV och radio. Du kan hitta honom som skribent i vett och etikett på Allt om Mat, Affärsresenären, Memento, Fika och Hem och Hyra med flera.

Hur det började
2002 skrevs fem sidor om vett och etikett på nätet. Ingen hade då något liknande på Internet och idag ser du Sveriges största webbsida i ämnet. Till detta kan du addera Mats bok bok om vett och etikett.

Etikettdoktorn
Är ingen doktorshatt, enbart ett alter ego. Sveriges Radio sa: ”du gillar etikett och har jobbat med doktorer”.

Kontakt
Välkommen!
Klicka här för att kontakta Mats Danielsson.
eller ring 08-23 19 10


©Er Man AB. Mångfaldigandet av denna text, helt eller delvis, är enligt lagen (1960:729) om upphovsrätt förbjudet utan medgivande av Er Man AB och Mats Danielsson

Gäst på begravning, vett och etikett >>
Barn på begravning vett och etikett >>
Skor och dess vett och etikett >>
@ 2019-, Er Man AB | info@etikettdoktorn.se | webbplatsöversikt
Powered by OnLimit.se